Emoji 👍 - Peukalo ylös

👍

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👍 tarkoittaa

Tämä hymiö on yksi klassisista hymiöistä, joita periaatteessa kaikki tietävät tai jopa käyttävät. Se on todellakin saatavana jopa vakiopainikkeena Facebook Messengerissä. Hymiö edustaa peukaloa, joka antaa yleisen peukalon kyltin osoittamaan heidän hyväksyntänsä tai että kaikki on kunnossa.


Tilastot emojille 👍

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👍 ("peukalo ylös"), on paikalla 6 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👍 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 1020 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👍.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "peukalo ylös"

Peukalo ylös on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👍🏻

Mitä 👍🏻 tarkoittaa

Emojin 👍🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo ylös, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia peukalo ylös kirkkaan ihonväri.

👍🏼

Mitä 👍🏼 tarkoittaa

Emojin 👍🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo ylös, beige ihonväri" ja se edustaa emojia peukalo ylös beige ihonväri.

👍🏽

Mitä 👍🏽 tarkoittaa

Emojin 👍🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo ylös, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia peukalo ylös vaaleanruskea ihonväri.

👍🏾

Mitä 👍🏾 tarkoittaa

Emojin 👍🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo ylös, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia peukalo ylös tummanruskea ihon sävy.

👍🏿

Mitä 👍🏿 tarkoittaa

Emojin 👍🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "peukalo ylös, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia peukalo ylös tumma ihon väri.


Tietoa emojoista peukalo ylös

Täällä voit lukea lisää emoji 👍. Pääryhmä, johon emojin peukalo ylös kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain peukalo ylös on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji peukalo ylös muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Thumbs up sign
🇸🇪 Ruotsi: Tummen upp-tecken
🇳🇴 Norja: Tommel opp
🇩🇰 Tanska: Tommelfinger opad


Kopioi ja käytä emoji 👍

Jos haluat kopioida emojin peukalo ylös esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44D

Käytä HTML-muodossa:   👍


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"