Emoji 🙋‍♂️ - Onnellinen mies käsi pystyssä

🙋‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙋‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on onnellinen mies käsi pystyssä. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man raising hand.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "onnellinen mies käsi pystyssä"

Onnellinen mies käsi pystyssä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙋🏻‍♂️
Onnellinen mies käsi pystyssä, kirkkaan ihonväri
🙋🏼‍♂️
Onnellinen mies käsi pystyssä, beige ihonväri
🙋🏽‍♂️
Onnellinen mies käsi pystyssä, vaaleanruskea ihonväri
🙋🏾‍♂️
Onnellinen mies käsi pystyssä, tummanruskea ihon sävy
🙋🏿‍♂️
Onnellinen mies käsi pystyssä, tumma ihon väri

Tietoa emojoista onnellinen mies käsi pystyssä

Täällä voit lukea lisää emoji 🙋‍♂️. Pääryhmä, johon emojin onnellinen mies käsi pystyssä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain onnellinen mies käsi pystyssä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji onnellinen mies käsi pystyssä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man raising hand
🇸🇪 Ruotsi: Glad man som räcker upp en hand
🇳🇴 Norja: Glad mann som holder opp en hånd
🇩🇰 Tanska: Glad mand, der løfter en hånd


Kopioi ja käytä emoji 🙋‍♂️

Jos haluat kopioida emojin onnellinen mies käsi pystyssä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64B 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙋‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"