Emoji 🤓 - Nörtin pää

🤓

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤓 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on paksut mustat kehykset, tyypilliset suojalasit ja pieni varovainen hymy, jossa on ulkonevat etuhampaat. Käytetään ensisijaisesti ilmaisun ilmaisemiseen positiivisessa mielessä, esim. joku, joka on hyvin teknisesti kiinnostunut tai jolla on paljon tietoa tai sitoutumista johonkin - onko kyse koulusta tai urheilusta.


Tilastot emojille 🤓

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤓 ("nörtin pää"), on paikalla 92 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤓 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 200 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤓.


Tietoa emojoista nörtin pää

Täällä voit lukea lisää emoji 🤓. Pääryhmä, johon emojin nörtin pää kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nörtin pää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji nörtin pää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Nerd face
🇸🇪 Ruotsi: Nördansikte
🇳🇴 Norja: Nerdeansikt
🇩🇰 Tanska: Nørdet ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤓

Jos haluat kopioida emojin nörtin pää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F913

Käytä HTML-muodossa:   🤓


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"