Emoji 🧎‍♀️ - Nainen polvillaan

🧎‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧎‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen polvillaan. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman kneeling.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen polvillaan"

Nainen polvillaan on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧎🏻‍♀️

Mitä 🧎🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧎🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen polvillaan, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen polvillaan kirkkaan ihonväri.

🧎🏼‍♀️

Mitä 🧎🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧎🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen polvillaan, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen polvillaan beige ihonväri.

🧎🏽‍♀️

Mitä 🧎🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧎🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen polvillaan, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen polvillaan vaaleanruskea ihonväri.

🧎🏾‍♀️

Mitä 🧎🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧎🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen polvillaan, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen polvillaan tummanruskea ihon sävy.

🧎🏿‍♀️

Mitä 🧎🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧎🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen polvillaan, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen polvillaan tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen polvillaan

Täällä voit lukea lisää emoji 🧎‍♀️. Pääryhmä, johon emojin nainen polvillaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen polvillaan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen polvillaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman kneeling
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna på knä
🇳🇴 Norja: Kvinne på kne
🇩🇰 Tanska: Kvinde knælende


Kopioi ja käytä emoji 🧎‍♀️

Jos haluat kopioida emojin nainen polvillaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9CE 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧎‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"