Emoji 🤵‍♀️ - Nainen tuxedossa

🤵‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤵‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen tuxedossa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman in tuxedo.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen tuxedossa"

Nainen tuxedossa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤵🏻‍♀️

Mitä 🤵🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤵🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen tuxedossa, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen tuxedossa kirkkaan ihonväri.

🤵🏼‍♀️

Mitä 🤵🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤵🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen tuxedossa, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen tuxedossa beige ihonväri.

🤵🏽‍♀️

Mitä 🤵🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤵🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen tuxedossa, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen tuxedossa vaaleanruskea ihonväri.

🤵🏾‍♀️

Mitä 🤵🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤵🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen tuxedossa, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen tuxedossa tummanruskea ihon sävy.

🤵🏿‍♀️

Mitä 🤵🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤵🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen tuxedossa, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen tuxedossa tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen tuxedossa

Täällä voit lukea lisää emoji 🤵‍♀️. Emojin nainen tuxedossa kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Häät.  Pääryhmä, johon emojin nainen tuxedossa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen tuxedossa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen tuxedossa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman in Tuxedo
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna i smoking
🇳🇴 Norja: Kvinne i smoking
🇩🇰 Tanska: Kvinde i smoking


Kopioi ja käytä emoji 🤵‍♀️

Jos haluat kopioida emojin nainen tuxedossa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F935 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🤵‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"