Emoji 🙎‍♀️ - Murjottava nainen

🙎‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙎‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on murjottava nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman pouting.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "murjottava nainen"

Murjottava nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙎🏻‍♀️

Mitä 🙎🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙎🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "murjottava nainen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia murjottava nainen kirkkaan ihonväri.

🙎🏼‍♀️

Mitä 🙎🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙎🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "murjottava nainen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia murjottava nainen beige ihonväri.

🙎🏽‍♀️

Mitä 🙎🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙎🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "murjottava nainen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia murjottava nainen vaaleanruskea ihonväri.

🙎🏾‍♀️

Mitä 🙎🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙎🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "murjottava nainen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia murjottava nainen tummanruskea ihon sävy.

🙎🏿‍♀️

Mitä 🙎🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙎🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "murjottava nainen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia murjottava nainen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista murjottava nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 🙎‍♀️. Pääryhmä, johon emojin murjottava nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain murjottava nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji murjottava nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman pouting
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som plutar
🇳🇴 Norja: Surmulende kvinne
🇩🇰 Tanska: Surmulende kvinde


Kopioi ja käytä emoji 🙎‍♀️

Jos haluat kopioida emojin murjottava nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64E 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙎‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"