Emoji 👨‍🦼 - Mies moottoripyörätuolissa

👨‍🦼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🦼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies moottoripyörätuolissa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man in motorized wheelchair.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies moottoripyörätuolissa"

Mies moottoripyörätuolissa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍🦼

Mitä 👨🏻‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👨🏻‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies moottoripyörätuolissa, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies moottoripyörätuolissa kirkkaan ihonväri.

👨🏼‍🦼

Mitä 👨🏼‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👨🏼‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies moottoripyörätuolissa, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies moottoripyörätuolissa beige ihonväri.

👨🏽‍🦼

Mitä 👨🏽‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👨🏽‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies moottoripyörätuolissa, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies moottoripyörätuolissa vaaleanruskea ihonväri.

👨🏾‍🦼

Mitä 👨🏾‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👨🏾‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies moottoripyörätuolissa, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies moottoripyörätuolissa tummanruskea ihon sävy.

👨🏿‍🦼

Mitä 👨🏿‍🦼 tarkoittaa

Emojin 👨🏿‍🦼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies moottoripyörätuolissa, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies moottoripyörätuolissa tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies moottoripyörätuolissa

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🦼. Pääryhmä, johon emojin mies moottoripyörätuolissa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies moottoripyörätuolissa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies moottoripyörätuolissa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man in motorized wheelchair
🇸🇪 Ruotsi: Man i motordriven rullstol
🇳🇴 Norja: Mann i motorisert rullestol
🇩🇰 Tanska: Mand i motoriseret kørestol


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🦼

Jos haluat kopioida emojin mies moottoripyörätuolissa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F9BC

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🦼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"