Emoji 🙅 - Kasvot ilman hyvää elettä

🙅

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙅 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka ylittää kätensä edessään ja muodostaa X:n, tätä merkkiä ympäröivä symboliikka tarkoittaa, että se tarkoittaa "ei", "ei hyvä" tai "lopeta". Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kasvot ilman hyvää elettä"

Kasvot ilman hyvää elettä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙅🏻

Mitä 🙅🏻 tarkoittaa

Emojin 🙅🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ilman hyvää elettä, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kasvot ilman hyvää elettä kirkkaan ihonväri.

🙅🏼

Mitä 🙅🏼 tarkoittaa

Emojin 🙅🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ilman hyvää elettä, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kasvot ilman hyvää elettä beige ihonväri.

🙅🏽

Mitä 🙅🏽 tarkoittaa

Emojin 🙅🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ilman hyvää elettä, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kasvot ilman hyvää elettä vaaleanruskea ihonväri.

🙅🏾

Mitä 🙅🏾 tarkoittaa

Emojin 🙅🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ilman hyvää elettä, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kasvot ilman hyvää elettä tummanruskea ihon sävy.

🙅🏿

Mitä 🙅🏿 tarkoittaa

Emojin 🙅🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ilman hyvää elettä, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kasvot ilman hyvää elettä tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kasvot ilman hyvää elettä

Täällä voit lukea lisää emoji 🙅. Pääryhmä, johon emojin kasvot ilman hyvää elettä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ilman hyvää elettä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kasvot ilman hyvää elettä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with no good gesture
🇸🇪 Ruotsi: Person som gestikulerar nej
🇳🇴 Norja: Ansikt uten god gest
🇩🇰 Tanska: Ansigt uden god gestus


Kopioi ja käytä emoji 🙅

Jos haluat kopioida emojin kasvot ilman hyvää elettä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F645

Käytä HTML-muodossa:   🙅


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"