Emoji 😢 - Itkevät kasvot

😢

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😢 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on kaarevat kulmakarvat, surulliset silmät ja hieman surullinen ilme suussa, jossa yksi silmä kulkee poskea pitkin. Usein käytetään ilmaisemaan lieviä surua tai kipua, yksinkertaisesti, että olet surullinen.


Tietoa emojoista itkevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😢. Pääryhmä, johon emojin itkevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain itkevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji itkevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Crying face
🇸🇪 Ruotsi: Gråtande ansikte
🇳🇴 Norja: Gråtende ansikt
🇩🇰 Tanska: Grædende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😢

Jos haluat kopioida emojin itkevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F622

Käytä HTML-muodossa:   😢


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"