Emoji 🫅 - Henkilö, jolla on kruunu

🫅

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫅 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, jolla on kruunu. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person with crown.


Tilastot emojille 🫅

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🫅 ("henkilö, jolla on kruunu"), on paikalla 791 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🫅 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🫅.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla on kruunu"

Henkilö, jolla on kruunu on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫅🏻

Mitä 🫅🏻 tarkoittaa

Emojin 🫅🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kruunu, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kruunu kirkkaan ihonväri.

🫅🏼

Mitä 🫅🏼 tarkoittaa

Emojin 🫅🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kruunu, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kruunu beige ihonväri.

🫅🏽

Mitä 🫅🏽 tarkoittaa

Emojin 🫅🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kruunu, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kruunu vaaleanruskea ihonväri.

🫅🏾

Mitä 🫅🏾 tarkoittaa

Emojin 🫅🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kruunu, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kruunu tummanruskea ihon sävy.

🫅🏿

Mitä 🫅🏿 tarkoittaa

Emojin 🫅🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on kruunu, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on kruunu tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö, jolla on kruunu

Täällä voit lukea lisää emoji 🫅. Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla on kruunu kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla on kruunu on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla on kruunu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person with crown
🇸🇪 Ruotsi: Person med krona
🇳🇴 Norja: Person med krone
🇩🇰 Tanska: Person med krone


Kopioi ja käytä emoji 🫅

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla on kruunu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAC5

Käytä HTML-muodossa:   🫅


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"