Emoji 😘 - Lentosuukon lähettävät kasvot

😘

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😘 tarkoittaa

Tämä emoji on todellinen klassikko. Keltainen kasvot, jotka vilkkuvat yhdellä silmällä ja joiden suu on kuin pillu, jossa sydän lentää suustaan, todellinen suudelma. Usein käytetään ilmaisemaan rakkautta ja huomaavaisuutta flirtilla tai joskus leikkisällä tavalla.


Tilastot emojille 😘

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😘 ("lentosuukon lähettävät kasvot"), on paikalla 33 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😘 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 520 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😘.


Tietoa emojoista lentosuukon lähettävät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😘. Emojin lentosuukon lähettävät kasvot kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Äitien päivä, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin lentosuukon lähettävät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain lentosuukon lähettävät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji lentosuukon lähettävät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face throwing a kiss
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som ger en slängkyss
🇳🇴 Norja: Ansikt som gir slengkyss
🇩🇰 Tanska: Ansigt, der sender et kys


Kopioi ja käytä emoji 😘

Jos haluat kopioida emojin lentosuukon lähettävät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F618

Käytä HTML-muodossa:   😘


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"