Emoji 🥸 - Naamioituneet kasvot

🥸

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥸 tarkoittaa

Keltaiset kasvot, joissa on suuret lasit ja iso väärennös, sekä kulmakarvat ja viikset, jotka näyttävät myös väärennöksiltä. Emoji on tarkoitettu ilmaisemaan naamioitunutta.


Tietoa emojoista naamioituneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🥸. Pääryhmä, johon emojin naamioituneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naamioituneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji naamioituneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Disguised Face
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte i förklädnad
🇳🇴 Norja: Skjult ansikt
🇩🇰 Tanska: Skjult ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🥸

Jos haluat kopioida emojin naamioituneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F978

Käytä HTML-muodossa:   🥸


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"