Emoji 🤌 - Puristetut sormet

🤌

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤌 tarkoittaa

Emoji, joka edustaa käden elettä, jossa kaikki sormet pidetään yhdessä peukalon kanssa käden ollessa pystysuorassa asennossa. Eleen on tarkoitus edustaa italialaista kättä ma che cuio. Italiassa käden elettä käytetään usein ilmaisemaan turhautumista tai eri mieltä jostakin, kuten "Mitä sanot?" tai "Mitä haluat?". Käsieleitä esiintyy kuitenkin myös muissa kulttuureissa, esim. Israelin kulttuurissa, jossa se tarkoittaa karkeasti ota rennosti tai ole kärsivällinen.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "puristetut sormet"

Puristetut sormet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤌🏻

Mitä 🤌🏻 tarkoittaa

Emojin 🤌🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "puristetut sormet, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia puristetut sormet kirkkaan ihonväri.

🤌🏼

Mitä 🤌🏼 tarkoittaa

Emojin 🤌🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "puristetut sormet, beige ihonväri" ja se edustaa emojia puristetut sormet beige ihonväri.

🤌🏽

Mitä 🤌🏽 tarkoittaa

Emojin 🤌🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "puristetut sormet, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia puristetut sormet vaaleanruskea ihonväri.

🤌🏾

Mitä 🤌🏾 tarkoittaa

Emojin 🤌🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "puristetut sormet, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia puristetut sormet tummanruskea ihon sävy.

🤌🏿

Mitä 🤌🏿 tarkoittaa

Emojin 🤌🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "puristetut sormet, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia puristetut sormet tumma ihon väri.


Tietoa emojoista puristetut sormet

Täällä voit lukea lisää emoji 🤌. Pääryhmä, johon emojin puristetut sormet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain puristetut sormet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji puristetut sormet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pinched Fingers
🇸🇪 Ruotsi: Ihopklämda fingrar
🇳🇴 Norja: Klemte fingre
🇩🇰 Tanska: Klemte fingre


Kopioi ja käytä emoji 🤌

Jos haluat kopioida emojin puristetut sormet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F90C

Käytä HTML-muodossa:   🤌


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"