Emoji 🦹‍♀️ - Naissuperpahis

🦹‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🦹‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on naissuperpahis. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman supervillain.


Tilastot emojille 🦹‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🦹‍♀️ ("naissuperpahis"), on paikalla 547 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🦹‍♀️ on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🦹‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "naissuperpahis"

Naissuperpahis on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🦹🏻‍♀️

Mitä 🦹🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🦹🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naissuperpahis, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia naissuperpahis kirkkaan ihonväri.

🦹🏼‍♀️

Mitä 🦹🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🦹🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naissuperpahis, beige ihonväri" ja se edustaa emojia naissuperpahis beige ihonväri.

🦹🏽‍♀️

Mitä 🦹🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🦹🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naissuperpahis, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia naissuperpahis vaaleanruskea ihonväri.

🦹🏾‍♀️

Mitä 🦹🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🦹🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naissuperpahis, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia naissuperpahis tummanruskea ihon sävy.

🦹🏿‍♀️

Mitä 🦹🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🦹🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naissuperpahis, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia naissuperpahis tumma ihon väri.


Tietoa emojoista naissuperpahis

Täällä voit lukea lisää emoji 🦹‍♀️. Emojin naissuperpahis kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin naissuperpahis kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naissuperpahis on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji naissuperpahis muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman supervillain
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnlig superskurk
🇳🇴 Norja: Kvinnelig superskurk
🇩🇰 Tanska: Kvindelig superskurk


Kopioi ja käytä emoji 🦹‍♀️

Jos haluat kopioida emojin naissuperpahis esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9B9 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🦹‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"