Emoji 🤮 - Oksentavat kasvot

🤮

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤮 tarkoittaa

Keltaisia ​​kasvoja ryppyisillä silmillä, jotka yhdessä muodostavat suuren X: n ja kaarevat kulmakarvat, suuresta auki suusta, ulkonevat vihreät dekantterit. Käytetään ilmaisemaan fyysistä sairautta, esim. vatsavaivat, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että olet todella inhokas tai innostunut jostain.


Tietoa emojoista oksentavat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🤮. Emojin oksentavat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin oksentavat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain oksentavat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji oksentavat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face Vomiting
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som kräks
🇳🇴 Norja: Ansikt som spyr
🇩🇰 Tanska: Ansigt der kaster op


Kopioi ja käytä emoji 🤮

Jos haluat kopioida emojin oksentavat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F92E

Käytä HTML-muodossa:   🤮


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"