Emoji 👨‍🦲 - Kalju mies

👨‍🦲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🦲 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kalju mies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man: bald.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kalju mies"

Kalju mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍🦲
Kalju mies, kirkkaan ihonväri
👨🏼‍🦲
Kalju mies, beige ihonväri
👨🏽‍🦲
Kalju mies, vaaleanruskea ihonväri
👨🏾‍🦲
Kalju mies, tummanruskea ihon sävy
👨🏿‍🦲
Kalju mies, tumma ihon väri

Tietoa emojoista kalju mies

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🦲. Pääryhmä, johon emojin kalju mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kalju mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kalju mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man: bald
🇸🇪 Ruotsi: Man utan hår
🇳🇴 Norja: Mann uten hår
🇩🇰 Tanska: Mand uden hår


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🦲

Jos haluat kopioida emojin kalju mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F9B2

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🦲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"