Emoji 🤜 - Oikealle osoittava nyrkki

🤜

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤜 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa oikealle osoittavaa solmua nyrkkiä käytetään usein yhdessä emoji kanssa, joka edustaa vasemmalle osoittavaa solmutettua nyrkkiä, jotta symboloida täydellistä nyrkkyä.


Tilastot emojille 🤜

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤜 ("oikealle osoittava nyrkki"), on paikalla 426 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤜 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 70 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤜.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "oikealle osoittava nyrkki"

Oikealle osoittava nyrkki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤜🏻

Mitä 🤜🏻 tarkoittaa

Emojin 🤜🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "oikealle osoittava nyrkki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia oikealle osoittava nyrkki kirkkaan ihonväri.

🤜🏼

Mitä 🤜🏼 tarkoittaa

Emojin 🤜🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "oikealle osoittava nyrkki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia oikealle osoittava nyrkki beige ihonväri.

🤜🏽

Mitä 🤜🏽 tarkoittaa

Emojin 🤜🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "oikealle osoittava nyrkki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia oikealle osoittava nyrkki vaaleanruskea ihonväri.

🤜🏾

Mitä 🤜🏾 tarkoittaa

Emojin 🤜🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "oikealle osoittava nyrkki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia oikealle osoittava nyrkki tummanruskea ihon sävy.

🤜🏿

Mitä 🤜🏿 tarkoittaa

Emojin 🤜🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "oikealle osoittava nyrkki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia oikealle osoittava nyrkki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista oikealle osoittava nyrkki

Täällä voit lukea lisää emoji 🤜. Pääryhmä, johon emojin oikealle osoittava nyrkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain oikealle osoittava nyrkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji oikealle osoittava nyrkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Right-facing fist
🇸🇪 Ruotsi: Knytnäve åt höger
🇳🇴 Norja: Knyttneve vendt mot høyre
🇩🇰 Tanska: Knytnæve, der vender mod højre


Kopioi ja käytä emoji 🤜

Jos haluat kopioida emojin oikealle osoittava nyrkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91C

Käytä HTML-muodossa:   🤜


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"