✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🤜 - Oikealle osoittava nyrkki

🤜

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤜 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa oikealle osoittavaa solmua nyrkkiä käytetään usein yhdessä emoji kanssa, joka edustaa vasemmalle osoittavaa solmutettua nyrkkiä, jotta symboloida täydellistä nyrkkyä.

Tietoa emojoista oikealle osoittava nyrkki

Täällä voit lukea lisää emoji 🤜. Pääryhmä, johon emojin oikealle osoittava nyrkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain oikealle osoittava nyrkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji oikealle osoittava nyrkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Right-facing fist
🇸🇪 Ruotsi: Knytnäve åt höger
🇳🇴 Norja: Knyttneve vendt mot høyre
🇩🇰 Tanska: Knytnæve, der vender mod højre

Muut emojärjestelmän muunnelmat "oikealle osoittava nyrkki"


Kopioi ja käytä emoji 🤜

Jos haluat kopioida emojin oikealle osoittava nyrkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91C

Käytä HTML-muodossa:   🤜

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"