✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 😒 - Ei-huvittuneet kasvot

😒

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😒 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on hieman kohotetut kulmakarvat ja pieni kuono, ja silmät, jotka näyttävät hieman tyytymättömiltä sivuun. Usein käytetään ilmaisemaan erilaisia negatiivisia tunteita, kuten esimerkiksi. ärsytys, tyytymättömyys, happamuus tai skeptinen jotain (usein henkilö).

Tietoa emojoista ei-huvittuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😒. Pääryhmä, johon emojin ei-huvittuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ei-huvittuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji ei-huvittuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Unamused face
🇸🇪 Ruotsi: Ej roat ansikte
🇳🇴 Norja: Irritert ansikt
🇩🇰 Tanska: Ufornøjet ansigt

Kopioi ja käytä emoji 😒

Jos haluat kopioida emojin ei-huvittuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F612

Käytä HTML-muodossa:   😒

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"