Emoji 😜 - Silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä

😜

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😜 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on ulkoneva kieli kuten huuli ja suljettu silmä, kuin jos se vilkkuu. Käytetään pääasiassa tunteiden välittämiseen, että jokin on hauskaa tai hullua, tai että joku on vitsaillen terve.


Tietoa emojoista silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä

Täällä voit lukea lisää emoji 😜. Pääryhmä, johon emojin silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with stuck-out tongue and winking eye
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med utsträckt tunga som blinkar med ett öga
🇳🇴 Norja: Blunkende ansikt med tungen ut
🇩🇰 Tanska: Blinkende ansigt, som rækker tunge


Kopioi ja käytä emoji 😜

Jos haluat kopioida emojin silmää iskevät kasvot ulostyönnetyllä kielellä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F61C

Käytä HTML-muodossa:   😜


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"