Emoji 🙋 - Iloinen henkilö nostaa toista kättään

🙋

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙋 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka nostaa kätensä ilmassa, samalla tavalla kuin se yrittää kiinnittää huomiota ja haluaa esimerkiksi kysyä. luento tai oppitunti. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "iloinen henkilö nostaa toista kättään"

Iloinen henkilö nostaa toista kättään on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙋🏻

Mitä 🙋🏻 tarkoittaa

Emojin 🙋🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "iloinen henkilö nostaa toista kättään, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia iloinen henkilö nostaa toista kättään kirkkaan ihonväri.

🙋🏼

Mitä 🙋🏼 tarkoittaa

Emojin 🙋🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "iloinen henkilö nostaa toista kättään, beige ihonväri" ja se edustaa emojia iloinen henkilö nostaa toista kättään beige ihonväri.

🙋🏽

Mitä 🙋🏽 tarkoittaa

Emojin 🙋🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "iloinen henkilö nostaa toista kättään, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia iloinen henkilö nostaa toista kättään vaaleanruskea ihonväri.

🙋🏾

Mitä 🙋🏾 tarkoittaa

Emojin 🙋🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "iloinen henkilö nostaa toista kättään, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia iloinen henkilö nostaa toista kättään tummanruskea ihon sävy.

🙋🏿

Mitä 🙋🏿 tarkoittaa

Emojin 🙋🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "iloinen henkilö nostaa toista kättään, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia iloinen henkilö nostaa toista kättään tumma ihon väri.


Tietoa emojoista iloinen henkilö nostaa toista kättään

Täällä voit lukea lisää emoji 🙋. Pääryhmä, johon emojin iloinen henkilö nostaa toista kättään kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain iloinen henkilö nostaa toista kättään on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji iloinen henkilö nostaa toista kättään muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Happy person raising one hand
🇸🇪 Ruotsi: Glad person som räcker upp en hand
🇳🇴 Norja: Lykkelig person som løfter den ene hånden
🇩🇰 Tanska: Glad person, der løfter den ene hånd


Kopioi ja käytä emoji 🙋

Jos haluat kopioida emojin iloinen henkilö nostaa toista kättään esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64B

Käytä HTML-muodossa:   🙋


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"