Emoji 🙂 - Hienoisesti hymyilevät kasvot

🙂

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙂 tarkoittaa

Keltainen kasvot yksinkertaisilla avoimilla silmillä ja kapea ja suljettu hymy, melko neutraali. Täytyy ilmaista positiivisia, iloisia ja ystävällisiä tunteita, mutta joskus heidät voidaan ymmärtää ilmaisun ironiseksi ilmaiseksi tai holhoavaksi - melkein kuin sanoa, että jotain on kunnossa, vaikka se ei todellakaan olisi. Tavallaan se voidaan myös joskus nähdä melko passiivisena aggressiivisena.


Tilastot emojille 🙂

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙂 ("hienoisesti hymyilevät kasvot"), on paikalla 63 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙂 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 290 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙂.


Tietoa emojoista hienoisesti hymyilevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🙂. Pääryhmä, johon emojin hienoisesti hymyilevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hienoisesti hymyilevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hienoisesti hymyilevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Slightly smiling face
🇸🇪 Ruotsi: Småleende ansikte
🇳🇴 Norja: Lett smilende ansikt
🇩🇰 Tanska: En anelse smilende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🙂

Jos haluat kopioida emojin hienoisesti hymyilevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F642

Käytä HTML-muodossa:   🙂


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"