Emoji 💀 - Pääkallo

💀

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💀 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa ihmisen kalloa tyypillisessä valko-harmaassa värissä, valkoisilla hampailla ja mustilla silmäaukkoilla. Käytetään usein kuoleman välittämiseen, mutta ei vain fyysisen kuoleman, mutta myös "henkisen kuoleman" muodossa nauraen kuolemaan tai vastaavaan. On hyvin yleistä käyttää sitä Halloweenin ympärillä.


Tilastot emojille 💀

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💀 ("pääkallo"), on paikalla 61 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💀 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 250 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💀.


Tietoa emojoista pääkallo

Täällä voit lukea lisää emoji 💀. Emojin pääkallo kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin pääkallo kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pääkallo ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pääkallo muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Skull
🇸🇪 Ruotsi: Dödskalle
🇳🇴 Norja: Hodeskalle
🇩🇰 Tanska: Kranium


Kopioi ja käytä emoji 💀

Jos haluat kopioida emojin pääkallo esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F480

Käytä HTML-muodossa:   💀


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"