Emoji 👧 - Tyttö

👧

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👧 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on tyttö. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on girl.


Tilastot emojille 👧

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👧 ("tyttö"), on paikalla 387 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👧 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 70 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👧.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "tyttö"

Tyttö on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👧🏻

Mitä 👧🏻 tarkoittaa

Emojin 👧🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tyttö, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia tyttö kirkkaan ihonväri.

👧🏼

Mitä 👧🏼 tarkoittaa

Emojin 👧🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tyttö, beige ihonväri" ja se edustaa emojia tyttö beige ihonväri.

👧🏽

Mitä 👧🏽 tarkoittaa

Emojin 👧🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tyttö, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia tyttö vaaleanruskea ihonväri.

👧🏾

Mitä 👧🏾 tarkoittaa

Emojin 👧🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tyttö, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia tyttö tummanruskea ihon sävy.

👧🏿

Mitä 👧🏿 tarkoittaa

Emojin 👧🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tyttö, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia tyttö tumma ihon väri.


Tietoa emojoista tyttö

Täällä voit lukea lisää emoji 👧. Emojin tyttö kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Heinäkuu, Äitien päivä, Isänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin tyttö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tyttö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji tyttö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Girl
🇸🇪 Ruotsi: Flicka
🇳🇴 Norja: Jente
🇩🇰 Tanska: Pige


Kopioi ja käytä emoji 👧

Jos haluat kopioida emojin tyttö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F467

Käytä HTML-muodossa:   👧


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"