✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 💇‍♂️ - Miehen hiuksia leikataan

💇‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💇‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on miehen hiuksia leikataan. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man getting haircut.

Tietoa emojoista miehen hiuksia leikataan

Täällä voit lukea lisää emoji 💇‍♂️. Pääryhmä, johon emojin miehen hiuksia leikataan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain miehen hiuksia leikataan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji miehen hiuksia leikataan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man getting haircut
🇸🇪 Ruotsi: Man som blir klippt
🇳🇴 Norja: Mann hos frisøren
🇩🇰 Tanska: Mand, der bliver klippet

Muut emojärjestelmän muunnelmat "miehen hiuksia leikataan"


Kopioi ja käytä emoji 💇‍♂️

Jos haluat kopioida emojin miehen hiuksia leikataan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F487 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   💇‍♂️

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"