Emoji 🥱 - Haukottelevat kasvot

🥱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥱 tarkoittaa

Keltainen kasvot, suljetut silmät ja suuri, laaja, käden peittämä suu, jossa ajatuksena on, että yhden tulisi symboloida suurta haukotusta. Usein käytetään edustamaan sitä, että olet kyllästynyt esimerkiksi tietylle aiheelle tai henkilölle tai yksinkertaisesti osoittaaksesi, että olet väsynyt sen jälkeen, kun et ole nukkunut hyvin yön aikana.


Tilastot emojille 🥱

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🥱 ("haukottelevat kasvot"), on paikalla 165 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🥱 on joulukuu, viimeksi sillä oli noin 120 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🥱.


Tietoa emojoista haukottelevat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🥱. Emojin haukottelevat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin haukottelevat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain haukottelevat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji haukottelevat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Yawning Face
🇸🇪 Ruotsi: Gäspande ansikte
🇳🇴 Norja: Gjespende ansikt
🇩🇰 Tanska: Gabende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🥱

Jos haluat kopioida emojin haukottelevat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F971

Käytä HTML-muodossa:   🥱


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"