Emoji 🕴 - Levitoiva mies puvussa

🕴

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🕴 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa miestä puku, hattu ja aurinkolasit, jotka leijuavat maan päällä hänen varjoineen jalkojensa alapuolella. Käytetään joskus hieman vitsailevasti huutomerkkinä tai symboloimaan MiB: tä (miehet mustana). Tämä emoji on tosiasiallisesti peräisin Webdingsistä, Microsoftin luomasta fontista.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "levitoiva mies puvussa"

Levitoiva mies puvussa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🕴🏻
Levitoiva mies puvussa, kirkkaan ihonväri
🕴🏼
Levitoiva mies puvussa, beige ihonväri
🕴🏽
Levitoiva mies puvussa, vaaleanruskea ihonväri
🕴🏾
Levitoiva mies puvussa, tummanruskea ihon sävy
🕴🏿
Levitoiva mies puvussa, tumma ihon väri

Tietoa emojoista levitoiva mies puvussa

Täällä voit lukea lisää emoji 🕴. Pääryhmä, johon emojin levitoiva mies puvussa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain levitoiva mies puvussa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji levitoiva mies puvussa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man in business suit levitating
🇸🇪 Ruotsi: Man i kostym som leviterar
🇳🇴 Norja: Mann i dress som svever
🇩🇰 Tanska: Mand i jakkesæt, der svæver


Kopioi ja käytä emoji 🕴

Jos haluat kopioida emojin levitoiva mies puvussa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F574

Käytä HTML-muodossa:   🕴


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"