Emoji 🙍‍♀️ - Onneton nainen

🙍‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙍‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on onneton nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman frowning.


Tilastot emojille 🙍‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙍‍♀️ ("onneton nainen"), on paikalla 797 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙍‍♀️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙍‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "onneton nainen"

Onneton nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙍🏻‍♀️

Mitä 🙍🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton nainen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia onneton nainen kirkkaan ihonväri.

🙍🏼‍♀️

Mitä 🙍🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton nainen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia onneton nainen beige ihonväri.

🙍🏽‍♀️

Mitä 🙍🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton nainen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia onneton nainen vaaleanruskea ihonväri.

🙍🏾‍♀️

Mitä 🙍🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton nainen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia onneton nainen tummanruskea ihon sävy.

🙍🏿‍♀️

Mitä 🙍🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton nainen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia onneton nainen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista onneton nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 🙍‍♀️. Pääryhmä, johon emojin onneton nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain onneton nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji onneton nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman frowning
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna med hängande huvud
🇳🇴 Norja: Sur kvinne
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der skuler


Kopioi ja käytä emoji 🙍‍♀️

Jos haluat kopioida emojin onneton nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64D 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙍‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"