Emoji 🧎 - Henkilö polvillaan

🧎

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧎 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö polvillaan. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person kneeling.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö polvillaan"

Henkilö polvillaan on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧎🏻

Mitä 🧎🏻 tarkoittaa

Emojin 🧎🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö polvillaan, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö polvillaan kirkkaan ihonväri.

🧎🏼

Mitä 🧎🏼 tarkoittaa

Emojin 🧎🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö polvillaan, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö polvillaan beige ihonväri.

🧎🏽

Mitä 🧎🏽 tarkoittaa

Emojin 🧎🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö polvillaan, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö polvillaan vaaleanruskea ihonväri.

🧎🏾

Mitä 🧎🏾 tarkoittaa

Emojin 🧎🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö polvillaan, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö polvillaan tummanruskea ihon sävy.

🧎🏿

Mitä 🧎🏿 tarkoittaa

Emojin 🧎🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö polvillaan, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö polvillaan tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö polvillaan

Täällä voit lukea lisää emoji 🧎. Pääryhmä, johon emojin henkilö polvillaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö polvillaan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö polvillaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person kneeling
🇸🇪 Ruotsi: Person på knä
🇳🇴 Norja: Person på knærne
🇩🇰 Tanska: Person på knæ


Kopioi ja käytä emoji 🧎

Jos haluat kopioida emojin henkilö polvillaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9CE

Käytä HTML-muodossa:   🧎


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"