Emoji 👨‍🍳 - Mieskokki

👨‍🍳

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍🍳 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mieskokki. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man cook.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mieskokki"

Mieskokki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍🍳

Mitä 👨🏻‍🍳 tarkoittaa

Emojin 👨🏻‍🍳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskokki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mieskokki kirkkaan ihonväri.

👨🏼‍🍳

Mitä 👨🏼‍🍳 tarkoittaa

Emojin 👨🏼‍🍳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskokki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mieskokki beige ihonväri.

👨🏽‍🍳

Mitä 👨🏽‍🍳 tarkoittaa

Emojin 👨🏽‍🍳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskokki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mieskokki vaaleanruskea ihonväri.

👨🏾‍🍳

Mitä 👨🏾‍🍳 tarkoittaa

Emojin 👨🏾‍🍳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskokki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mieskokki tummanruskea ihon sävy.

👨🏿‍🍳

Mitä 👨🏿‍🍳 tarkoittaa

Emojin 👨🏿‍🍳 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskokki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mieskokki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mieskokki

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍🍳. Emojin mieskokki kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Kansainvälinen miesten päivä.  Pääryhmä, johon emojin mieskokki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mieskokki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mieskokki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man cook
🇸🇪 Ruotsi: Manlig kock
🇳🇴 Norja: Mannlig kokk
🇩🇰 Tanska: Mandlig kok


Kopioi ja käytä emoji 👨‍🍳

Jos haluat kopioida emojin mieskokki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F373

Käytä HTML-muodossa:   👨‍🍳


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"