Emoji 👳‍♂️ - Mies turbanin kanssa

👳‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👳‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies turbanin kanssa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man with turban.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies turbanin kanssa"

Mies turbanin kanssa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👳🏻‍♂️

Mitä 👳🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👳🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies turbanin kanssa, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies turbanin kanssa kirkkaan ihonväri.

👳🏼‍♂️

Mitä 👳🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👳🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies turbanin kanssa, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies turbanin kanssa beige ihonväri.

👳🏽‍♂️

Mitä 👳🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👳🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies turbanin kanssa, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies turbanin kanssa vaaleanruskea ihonväri.

👳🏾‍♂️

Mitä 👳🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👳🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies turbanin kanssa, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies turbanin kanssa tummanruskea ihon sävy.

👳🏿‍♂️

Mitä 👳🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👳🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies turbanin kanssa, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies turbanin kanssa tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies turbanin kanssa

Täällä voit lukea lisää emoji 👳‍♂️. Pääryhmä, johon emojin mies turbanin kanssa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies turbanin kanssa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies turbanin kanssa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man with turban
🇸🇪 Ruotsi: Man med turban
🇳🇴 Norja: Mann med turban
🇩🇰 Tanska: Mand med turban


Kopioi ja käytä emoji 👳‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies turbanin kanssa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F473 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   👳‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"