Emoji 😖 - Toivottomat kasvot

😖

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😖 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on puristetut X-muotoiset silmät ja rypistynyt suu, melkein kuin se on turhautunut ja yrittää pitää kyyneleet. Usein käytetään ilmaisemaan tunteita, kuten turhautumista, vastenmielisyyttä, menetystä tai ärsytystä.


Tietoa emojoista toivottomat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😖. Emojin toivottomat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin toivottomat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain toivottomat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji toivottomat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Confounded face
🇸🇪 Ruotsi: Förbryllat ansikte
🇳🇴 Norja: Forbløffet ansikt
🇩🇰 Tanska: Forbistret ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😖

Jos haluat kopioida emojin toivottomat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F616

Käytä HTML-muodossa:   😖


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"