Emoji ✋ - Kohotettu käsiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ✋ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa laajennettua ja avointa kämmenä sormet osoittaen ylöspäin, mikä osoittaa myös katsojan kämmenen. Joskus käytetään ilmaisemaan "stop", mutta myös edustamaan korkeaa viittä.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kohotettu käsi"

Kohotettu käsi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

✋🏻

Mitä ✋🏻 tarkoittaa

Emojin ✋🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi kirkkaan ihonväri.

✋🏼

Mitä ✋🏼 tarkoittaa

Emojin ✋🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi beige ihonväri.

✋🏽

Mitä ✋🏽 tarkoittaa

Emojin ✋🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi vaaleanruskea ihonväri.

✋🏾

Mitä ✋🏾 tarkoittaa

Emojin ✋🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kohotettu käsi tummanruskea ihon sävy.

✋🏿

Mitä ✋🏿 tarkoittaa

Emojin ✋🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kohotettu käsi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kohotettu käsi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kohotettu käsi

Täällä voit lukea lisää emoji ✋. Emojin kohotettu käsi kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kohotettu käsi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kohotettu käsi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kohotettu käsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Raised hand
🇸🇪 Ruotsi: Uppräckt hand
🇳🇴 Norja: Hevet hånd
🇩🇰 Tanska: Hævet hånd


Kopioi ja käytä emoji ✋

Jos haluat kopioida emojin kohotettu käsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   270B

Käytä HTML-muodossa:   ✋


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"