Emoji 😮‍💨 - Kasvot uloshengitys

😮‍💨

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😮‍💨 tarkoittaa

Keltaiset kasvot, jotka voidaan nähdä huolestuneena helpottuneena, ja tuulenpuuska puhaltaa ulos suusta ikään kuin se hengittäisi ulos vaikean asian jälkeen. Usein käytetään ilmaisemaan helpotusta tai uupumusta, mutta joskus myös pettymyksen tai tyytymättömyyden huokaus.


Tietoa emojoista kasvot uloshengitys

Täällä voit lukea lisää emoji 😮‍💨. Pääryhmä, johon emojin kasvot uloshengitys kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot uloshengitys ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot uloshengitys muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face exhaling
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som andas ut
🇳🇴 Norja: Utånding av ansiktet
🇩🇰 Tanska: Udånding af ansigtet


Kopioi ja käytä emoji 😮‍💨

Jos haluat kopioida emojin kasvot uloshengitys esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F62E 200D 1F4A8

Käytä HTML-muodossa:   😮‍💨


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"