Emoji 😆 - Virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät

😆

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😆 tarkoittaa

Suuri keltainen kasvot, joissa on X:n muotoinen kierteinen silmä ja suuri avoin hymy, välittävät yleensä elationia yhdessä naurun tai silmänräpäyksen kanssa. Tekstimuotoisessa hymiömuodossa emojin vastaa xD tä tai ><.


Tilastot emojille 😆

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😆 ("virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät"), on paikalla 82 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😆 on syyskuu, viimeksi sillä oli noin 240 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😆.


Tietoa emojoista virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät

Täällä voit lukea lisää emoji 😆. Pääryhmä, johon emojin virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with open mouth and tightly-closed eyes
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med öppen mun som blundar hårt
🇳🇴 Norja: Glisende ansikt med sammenknepne øyne
🇩🇰 Tanska: Grinende ansigt med helt lukkede øjne


Kopioi ja käytä emoji 😆

Jos haluat kopioida emojin virnistävät kasvot ja tiukasti suljetut silmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F606

Käytä HTML-muodossa:   &#x1F606;


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"