Emoji ☹️ - Onnettomat kasvot

☹️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ☹️ tarkoittaa

Klassinen hapan kasvot. Keltainen kasvot, joissa on yksinkertaiset avoimet silmät ja suu, joka antaa hyvin hapan vaikutelman. Usein käytetään ilmaisemaan melko voimakkaita pettymys- tai suruherkkyyksiä, tai että se on varsin huolestunut.


Tilastot emojille ☹️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ☹️ ("onnettomat kasvot"), on paikalla 199 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ☹️ on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 90 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ☹️.


Tietoa emojoista onnettomat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji ☹️. Pääryhmä, johon emojin onnettomat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain onnettomat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji onnettomat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Frowning face
🇸🇪 Ruotsi: Surt ansikte
🇳🇴 Norja: Surt ansikt
🇩🇰 Tanska: Utilfreds ansigt


Kopioi ja käytä emoji ☹️

Jos haluat kopioida emojin onnettomat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2639 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ☹️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"