Emoji 👌 - OK-käsimerkki

👌

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👌 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa kättä, jossa etusormen kärki ja peukalo koskettavat toisiaan ja muodostavat avoimen ympyrän, jota käytetään ympäri maailmaa ilmaisemaan esimerkiksi "Olen kunnossa" tai "se on hieno".


Muut emojärjestelmän muunnelmat "ok-käsimerkki"

OK-käsimerkki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👌🏻

Mitä 👌🏻 tarkoittaa

Emojin 👌🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ok-käsimerkki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia ok-käsimerkki kirkkaan ihonväri.

👌🏼

Mitä 👌🏼 tarkoittaa

Emojin 👌🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ok-käsimerkki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia ok-käsimerkki beige ihonväri.

👌🏽

Mitä 👌🏽 tarkoittaa

Emojin 👌🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ok-käsimerkki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia ok-käsimerkki vaaleanruskea ihonväri.

👌🏾

Mitä 👌🏾 tarkoittaa

Emojin 👌🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ok-käsimerkki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia ok-käsimerkki tummanruskea ihon sävy.

👌🏿

Mitä 👌🏿 tarkoittaa

Emojin 👌🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "ok-käsimerkki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia ok-käsimerkki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista ok-käsimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji 👌. Pääryhmä, johon emojin ok-käsimerkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ok-käsimerkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji ok-käsimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Ok hand sign
🇸🇪 Ruotsi: OK-handtecken
🇳🇴 Norja: OK-håndsymbol
🇩🇰 Tanska: Håndtegn for OK


Kopioi ja käytä emoji 👌

Jos haluat kopioida emojin ok-käsimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44C

Käytä HTML-muodossa:   👌


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"