✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👩‍❤️‍💋‍👨 - Mies ja nainen suutelevat

👩‍❤️‍💋‍👨

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍❤️‍💋‍👨 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies ja nainen suutelevat. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on kiss: woman, man.

Tietoa emojoista mies ja nainen suutelevat

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍❤️‍💋‍👨. Emojin mies ja nainen suutelevat kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Keskikesä, Uusivuosi, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin mies ja nainen suutelevat kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 433 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies ja nainen suutelevat ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji mies ja nainen suutelevat muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Kiss: woman, man
🇸🇪 Ruotsi: Kyss (kvinna, man)
🇳🇴 Norja: Mann og kvinne som kysser
🇩🇰 Tanska: Mand og kvinde, der kysser

Kopioi ja käytä emoji 👩‍❤️‍💋‍👨

Jos haluat kopioida emojin mies ja nainen suutelevat esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 2764 FE0F 200D 1F48B 200D 1F468

Käytä HTML-muodossa:   👩‍❤️‍💋‍👨

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"