Emoji 🤰 - Raskaana oleva nainen

🤰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤰 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa raskaana olevaa naista, ja sen katsotaan yleensä kuuluvan perheen hymiöihin. Joskus tätä hymiötä käytetään myös symbolisoimaan liikaa syömistä ja tukkoisuutta. Tämä hymiö on saatavana useina erilaisina ihonvärimuodoina.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "raskaana oleva nainen"

Raskaana oleva nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤰🏻

Mitä 🤰🏻 tarkoittaa

Emojin 🤰🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva nainen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva nainen kirkkaan ihonväri.

🤰🏼

Mitä 🤰🏼 tarkoittaa

Emojin 🤰🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva nainen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva nainen beige ihonväri.

🤰🏽

Mitä 🤰🏽 tarkoittaa

Emojin 🤰🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva nainen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia raskaana oleva nainen vaaleanruskea ihonväri.

🤰🏾

Mitä 🤰🏾 tarkoittaa

Emojin 🤰🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva nainen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia raskaana oleva nainen tummanruskea ihon sävy.

🤰🏿

Mitä 🤰🏿 tarkoittaa

Emojin 🤰🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "raskaana oleva nainen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia raskaana oleva nainen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista raskaana oleva nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 🤰. Pääryhmä, johon emojin raskaana oleva nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain raskaana oleva nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji raskaana oleva nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pregnant woman
🇸🇪 Ruotsi: Gravid kvinna
🇳🇴 Norja: Gravid kvinne
🇩🇰 Tanska: Gravid kvinde


Kopioi ja käytä emoji 🤰

Jos haluat kopioida emojin raskaana oleva nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F930

Käytä HTML-muodossa:   🤰


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"