Emoji 🤪 - Hassuttelevat kasvot

🤪

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤪 tarkoittaa

Tämän emoji: n pitäisi edustaa jotakuta, joka tekee hauskan kasvot. Suurella hymyllä ja ulkonevalla kielellä (useimmilla alustoilla), joihin liittyy erilaisia suuria valkoisia silmiä, joissa on silmät eri suuntiin, emojin antaa todella ilmaisun hulluksi!


Tilastot emojille 🤪

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤪 ("hassuttelevat kasvot"), on paikalla 105 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤪 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 220 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤪.


Tietoa emojoista hassuttelevat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🤪. Pääryhmä, johon emojin hassuttelevat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hassuttelevat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hassuttelevat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Zany Face
🇸🇪 Ruotsi: Tokigt ansikte
🇳🇴 Norja: Ansikt som skjærer grimaser
🇩🇰 Tanska: Fjoget ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤪

Jos haluat kopioida emojin hassuttelevat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F92A

Käytä HTML-muodossa:   🤪


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"