Emoji 😋 - Huulia nuolevat hymyilevät kasvot

😋

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😋 tarkoittaa

Suosittu emoji, jossa on hymyilevät silmät ja suuri suljettu hymy, jonka kieli ulottuu kulmasta, melkein kuin huulien huulet jotain hyvää. Usein käytetään ilmaisemaan, että ruokalaji on herkullinen, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että toinen ajattelee, että toinen henkilö on todellinen hoito.


Tietoa emojoista huulia nuolevat hymyilevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😋. Pääryhmä, johon emojin huulia nuolevat hymyilevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain huulia nuolevat hymyilevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji huulia nuolevat hymyilevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face savouring delicious food
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som njuter av god mat
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt som slikker seg om munnen
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt, der slikker sig om munden


Kopioi ja käytä emoji 😋

Jos haluat kopioida emojin huulia nuolevat hymyilevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F60B

Käytä HTML-muodossa:   😋


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"