Emoji 🙇 - Henkilö kumartuu syvästi

🙇

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙇 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka taipuu syvästi ja halveksii. Symbolismi liittyy syvästi japanilaiseen kulttuuriin, jossa ilmiötä kutsutaan "dogeza", ja se tarkoittaa anteeksipyyntöä kunnioittavalla tavalla tai pyytää joltakin erittäin suurta suosiota. Joskus näyttää siltä, että tämä hymiö on erehtynyt sellaiseen ihmiseen kuin tekemällä punnerruksia tai lepäämällä käsille, mutta tämä on täysin väärin. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö kumartuu syvästi"

Henkilö kumartuu syvästi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙇🏻

Mitä 🙇🏻 tarkoittaa

Emojin 🙇🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kumartuu syvästi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö kumartuu syvästi kirkkaan ihonväri.

🙇🏼

Mitä 🙇🏼 tarkoittaa

Emojin 🙇🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kumartuu syvästi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö kumartuu syvästi beige ihonväri.

🙇🏽

Mitä 🙇🏽 tarkoittaa

Emojin 🙇🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kumartuu syvästi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö kumartuu syvästi vaaleanruskea ihonväri.

🙇🏾

Mitä 🙇🏾 tarkoittaa

Emojin 🙇🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kumartuu syvästi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö kumartuu syvästi tummanruskea ihon sävy.

🙇🏿

Mitä 🙇🏿 tarkoittaa

Emojin 🙇🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö kumartuu syvästi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö kumartuu syvästi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö kumartuu syvästi

Täällä voit lukea lisää emoji 🙇. Pääryhmä, johon emojin henkilö kumartuu syvästi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö kumartuu syvästi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö kumartuu syvästi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person bowing deeply
🇸🇪 Ruotsi: Person som bugar djupt
🇳🇴 Norja: Person som bukker
🇩🇰 Tanska: Person der bukker


Kopioi ja käytä emoji 🙇

Jos haluat kopioida emojin henkilö kumartuu syvästi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F647

Käytä HTML-muodossa:   🙇


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"