Emoji 👩‍🏫 - Naisopettaja

👩‍🏫

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🏫 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on naisopettaja. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman teacher.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "naisopettaja"

Naisopettaja on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🏫

Mitä 👩🏻‍🏫 tarkoittaa

Emojin 👩🏻‍🏫 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naisopettaja, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia naisopettaja kirkkaan ihonväri.

👩🏼‍🏫

Mitä 👩🏼‍🏫 tarkoittaa

Emojin 👩🏼‍🏫 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naisopettaja, beige ihonväri" ja se edustaa emojia naisopettaja beige ihonväri.

👩🏽‍🏫

Mitä 👩🏽‍🏫 tarkoittaa

Emojin 👩🏽‍🏫 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naisopettaja, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia naisopettaja vaaleanruskea ihonväri.

👩🏾‍🏫

Mitä 👩🏾‍🏫 tarkoittaa

Emojin 👩🏾‍🏫 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naisopettaja, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia naisopettaja tummanruskea ihon sävy.

👩🏿‍🏫

Mitä 👩🏿‍🏫 tarkoittaa

Emojin 👩🏿‍🏫 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naisopettaja, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia naisopettaja tumma ihon väri.


Tietoa emojoista naisopettaja

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🏫. Emojin naisopettaja kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin naisopettaja kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naisopettaja on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji naisopettaja muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman teacher
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnlig lärare
🇳🇴 Norja: Kvinnelig lærer
🇩🇰 Tanska: Kvindelig lærer


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🏫

Jos haluat kopioida emojin naisopettaja esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F3EB

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🏫


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"