Emoji 🙌 - Tuulettavat kädet

🙌

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙌 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka on nostettu ilmaan tavalla, joka osoittaisi, että toinen viettää tiettyä tapahtumaa tai että se viettää toista juhlaa erittäin miellyttävällä tavalla.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "tuulettavat kädet"

Tuulettavat kädet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙌🏻
Tuulettavat kädet, kirkkaan ihonväri
🙌🏼
Tuulettavat kädet, beige ihonväri
🙌🏽
Tuulettavat kädet, vaaleanruskea ihonväri
🙌🏾
Tuulettavat kädet, tummanruskea ihon sävy
🙌🏿
Tuulettavat kädet, tumma ihon väri

Tietoa emojoista tuulettavat kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 🙌. Emojin tuulettavat kädet kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Syntymäpäivät, Valmistuminen, Pääsiäinen, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin tuulettavat kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tuulettavat kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji tuulettavat kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person raising both hands in celebration
🇸🇪 Ruotsi: Händer som sträcks upp i jubel
🇳🇴 Norja: Jublende hender
🇩🇰 Tanska: Hænder løftet i triumf


Kopioi ja käytä emoji 🙌

Jos haluat kopioida emojin tuulettavat kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64C

Käytä HTML-muodossa:   🙌


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"