Emoji 🙌 - Tuulettavat kädet

🙌

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙌 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta kättä, jotka on nostettu ilmaan tavalla, joka osoittaisi, että toinen viettää tiettyä tapahtumaa tai että se viettää toista juhlaa erittäin miellyttävällä tavalla.


Tilastot emojille 🙌

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙌 ("tuulettavat kädet"), on paikalla 28 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙌 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 400 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙌.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "tuulettavat kädet"

Tuulettavat kädet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙌🏻

Mitä 🙌🏻 tarkoittaa

Emojin 🙌🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tuulettavat kädet, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia tuulettavat kädet kirkkaan ihonväri.

🙌🏼

Mitä 🙌🏼 tarkoittaa

Emojin 🙌🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tuulettavat kädet, beige ihonväri" ja se edustaa emojia tuulettavat kädet beige ihonväri.

🙌🏽

Mitä 🙌🏽 tarkoittaa

Emojin 🙌🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tuulettavat kädet, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia tuulettavat kädet vaaleanruskea ihonväri.

🙌🏾

Mitä 🙌🏾 tarkoittaa

Emojin 🙌🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tuulettavat kädet, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia tuulettavat kädet tummanruskea ihon sävy.

🙌🏿

Mitä 🙌🏿 tarkoittaa

Emojin 🙌🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "tuulettavat kädet, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia tuulettavat kädet tumma ihon väri.


Tietoa emojoista tuulettavat kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 🙌. Emojin tuulettavat kädet kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Syntymäpäivät, Valmistuminen, Pääsiäinen, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin tuulettavat kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tuulettavat kädet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji tuulettavat kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person raising both hands in celebration
🇸🇪 Ruotsi: Händer som sträcks upp i jubel
🇳🇴 Norja: Jublende hender
🇩🇰 Tanska: Hænder løftet i triumf


Kopioi ja käytä emoji 🙌

Jos haluat kopioida emojin tuulettavat kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64C

Käytä HTML-muodossa:   🙌


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"