Emoji 🧚‍♂️ - Mieskeiju

🧚‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧚‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mieskeiju. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man fairy.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mieskeiju"

Mieskeiju on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧚🏻‍♂️

Mitä 🧚🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskeiju, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mieskeiju kirkkaan ihonväri.

🧚🏼‍♂️

Mitä 🧚🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskeiju, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mieskeiju beige ihonväri.

🧚🏽‍♂️

Mitä 🧚🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskeiju, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mieskeiju vaaleanruskea ihonväri.

🧚🏾‍♂️

Mitä 🧚🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskeiju, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mieskeiju tummanruskea ihon sävy.

🧚🏿‍♂️

Mitä 🧚🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mieskeiju, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mieskeiju tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mieskeiju

Täällä voit lukea lisää emoji 🧚‍♂️. Emojin mieskeiju kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Keskikesä.  Pääryhmä, johon emojin mieskeiju kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mieskeiju on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mieskeiju muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man fairy
🇸🇪 Ruotsi: Manlig älva
🇳🇴 Norja: Mannlig fe
🇩🇰 Tanska: Mandlig fe


Kopioi ja käytä emoji 🧚‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mieskeiju esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9DA 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧚‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"