Emoji 👰‍♂️ - Mies huntu

👰‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👰‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies huntu. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man with veil.


Tilastot emojille 👰‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👰‍♂️ ("mies huntu"), on paikalla 510 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👰‍♂️ on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👰‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies huntu"

Mies huntu on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👰🏻‍♂️

Mitä 👰🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👰🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies huntu, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies huntu kirkkaan ihonväri.

👰🏼‍♂️

Mitä 👰🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👰🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies huntu, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies huntu beige ihonväri.

👰🏽‍♂️

Mitä 👰🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👰🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies huntu, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies huntu vaaleanruskea ihonväri.

👰🏾‍♂️

Mitä 👰🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👰🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies huntu, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies huntu tummanruskea ihon sävy.

👰🏿‍♂️

Mitä 👰🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 👰🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies huntu, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies huntu tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies huntu

Täällä voit lukea lisää emoji 👰‍♂️. Emojin mies huntu kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Häät.  Pääryhmä, johon emojin mies huntu kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies huntu on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies huntu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man with Veil
🇸🇪 Ruotsi: Man med slöja
🇳🇴 Norja: Mann med slør
🇩🇰 Tanska: Mand med slør


Kopioi ja käytä emoji 👰‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies huntu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F470 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   👰‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"