Emoji ✍ - Kirjoittava käsiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ✍ tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa kynän oikeanpuoleista kirjoitusta, riippuen siitä, millä laitteella hymiötä käytät, kynä on joko sininen, musta tai punainen.


Tilastot emojille ✍

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ✍ ("kirjoittava käsi"), on paikalla 324 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ✍ on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 50 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ✍.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kirjoittava käsi"

Kirjoittava käsi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

✍🏻

Mitä ✍🏻 tarkoittaa

Emojin ✍🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kirjoittava käsi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kirjoittava käsi kirkkaan ihonväri.

✍🏼

Mitä ✍🏼 tarkoittaa

Emojin ✍🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kirjoittava käsi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kirjoittava käsi beige ihonväri.

✍🏽

Mitä ✍🏽 tarkoittaa

Emojin ✍🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kirjoittava käsi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kirjoittava käsi vaaleanruskea ihonväri.

✍🏾

Mitä ✍🏾 tarkoittaa

Emojin ✍🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kirjoittava käsi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kirjoittava käsi tummanruskea ihon sävy.

✍🏿

Mitä ✍🏿 tarkoittaa

Emojin ✍🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kirjoittava käsi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kirjoittava käsi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kirjoittava käsi

Täällä voit lukea lisää emoji ✍. Pääryhmä, johon emojin kirjoittava käsi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kirjoittava käsi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kirjoittava käsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Writing hand
🇸🇪 Ruotsi: Skrivande hand
🇳🇴 Norja: Skrivende hånd
🇩🇰 Tanska: Skrivende hånd


Kopioi ja käytä emoji ✍

Jos haluat kopioida emojin kirjoittava käsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   270D

Käytä HTML-muodossa:   ✍


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"