Emoji ☺️ - Hymyilevät kasvot

☺️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ☺️ tarkoittaa

Erittäin klassinen hymiö mies. Ruusuinen poski, vaatimaton hymy ja pehmeät silmät, tämä emoji välittää lämpimän ja positiivisen tunteen, ilon, rakkauden ja onnen.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji ☺️. Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt


Kopioi ja käytä emoji ☺️

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   263A FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ☺️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"