Emoji 😞 - Pettyneet kasvot

😞

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😞 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on iso synkkä, suljettu surullinen silmä ja hapan suu. Emoy näyttää todella kärsimältä ja surulta. Käytetään välittämään joukon valitettavia tunteita, kuten surua, pettymystä, stressiä, parannusta tai himoa.


Tietoa emojoista pettyneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😞. Pääryhmä, johon emojin pettyneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pettyneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pettyneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Disappointed face
🇸🇪 Ruotsi: Besviket ansikte
🇳🇴 Norja: Skuffet ansikt
🇩🇰 Tanska: Skuffet ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😞

Jos haluat kopioida emojin pettyneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F61E

Käytä HTML-muodossa:   😞


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"