Emoji 👭 - Kaksi naista käsi kädessä

👭

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👭 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kaksi naista käsi kädessä. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on two women holding hands.

Tietoa emojoista kaksi naista käsi kädessä

Täällä voit lukea lisää emoji 👭. Emojin kaksi naista käsi kädessä kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin kaksi naista käsi kädessä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 448 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kaksi naista käsi kädessä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji kaksi naista käsi kädessä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Two women holding hands
🇸🇪 Ruotsi: Två kvinnor som håller hand
🇳🇴 Norja: To kvinner som holder hender
🇩🇰 Tanska: To kvinder, der holder i hånd

Muut emojärjestelmän muunnelmat "kaksi naista käsi kädessä"


Kopioi ja käytä emoji 👭

Jos haluat kopioida emojin kaksi naista käsi kädessä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F46D

Käytä HTML-muodossa:   👭

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"