Emoji 😹 - Kissan naama ja ilon kyyneleet

😹

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😹 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kissan naama ja ilon kyyneleet. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on cat face with tears of joy.


Tietoa emojoista kissan naama ja ilon kyyneleet

Täällä voit lukea lisää emoji 😹. Pääryhmä, johon emojin kissan naama ja ilon kyyneleet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kissan naama ja ilon kyyneleet ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kissan naama ja ilon kyyneleet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Cat face with tears of joy
🇸🇪 Ruotsi: Kattansikte med glädjetårar
🇳🇴 Norja: Katteansikt med gledestårer
🇩🇰 Tanska: Katteansigt med glædestårer


Kopioi ja käytä emoji 😹

Jos haluat kopioida emojin kissan naama ja ilon kyyneleet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F639

Käytä HTML-muodossa:   😹


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"